Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОт политологична гледна българинът по принцип много-много не

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОт политологична гледна българинът по принцип много-много не
Коментари Харесай

Психологът Марая Цветкова за ваксините: Българите се объркват на кое да вярват и на кое да не вярват

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

От политологична гледна българинът по принцип много-много не има вяра на страната, изисква от нея, само че както виждаме това е в международен мащаб във връзка с имунизациите. Държавата не поема персоналната отговорност, не поема държавната отговорност, тъй като просто имаме един лист, който би трябвало да подпишем, че ние носим персонално отговорността и в това време изисква налагане на ограничения, и по този начин се стартира хората да се объркват на кое да имат вяра и на кое да не имат вяра. Защото несъмнено има една група от хора, които са изключителни непукисти и не желаят да възприемат никаква друга информация от тяхната цел. Има други, които се объркват, само че в това време да се пробват по всякакъв начин да бъдат диалогични и да поддържат връзка с разнообразни източници на информация, да се срещат с разнообразни въобще позиции по тематиката. 

Така психологът Марая Цветкова разяснява в " Пресечна точка " по Нова Тв за какво българите се опасяват от имунизациите. 

И когато хората, движещи тази страна, не се имунизираха незабавно, когато го направиха скритом, това разсъни тлеещото в българското общество подозрение. И те си споделиха нали: щом големците не го вършат, аз няма да се прецакам да се имунизирам. Това беше огромната държавническа неточност, която позволиха всички всички, даже и водачите на партии, сподели още Марая Цветкова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР